Hodnocení obchodu

4,9 975 hodnocení
5
932x
4
30x
3
2x
2
0x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
SK Avatar autora Simona Kolínská | 1.3.2024
DT Avatar autora David Thiel | 1.3.2024
Jediné co mě sklamalo je to že baterie není plna má jenom 88% jinak perfektní těším se příště
L Avatar autora Luika | 1.3.2024
S Avatar autora Simone | 29.2.2024
Nevyhledává se podle zadání
MS Avatar autora Marek Sláma | 29.2.2024
Vše v pohodě... 👍
TS Avatar autora Tomáš stopka | 29.2.2024
Avatar autora Zuzana Šlížková | 29.2.2024
Rychlé dodání žádný problém vše ok
A Avatar autora Antonín | 28.2.2024
Navštívili jsme vás včera večer se synem, ačkoliv naše kroky směřovaly původně do jiné prodejny mobilních telefonů. Vzít za kliku a vystoupit do vaší prodejny se ale vyplatilo. Pan prodavač byl naprostý profík. Každá, možná až někdy hloupá otázka nám byla zodpovězena, dostali jsme pár dobrých tipů ale také porovnání, jelikož jsme synovy kupovali jeho první jablíčko. Úsměv ve tváři nechyběl, takže prodejce na svém místě. Bylo opravdu vidět, že jeho práce je pro něj koníčkem, jak nám sám řekl 🙂. Na jméno jsme se bohužel nezeptali, ale na prodejním dokladu máme napsané jméno Patrik Kroupa, tak doufám že to souhlasí. Bylo by fajn, aby se pochvala dostala tam kam má.
JH Avatar autora Jennifer Hamzová | 27.2.2024
Jsem zatím moc spokojená s Iphonem! Mohu jen doporučit dekuji!
MH Avatar autora Markéta Hrabalová | 26.2.2024
Pan prodavač moc ochotný a vstřícný a já mám 14 pro A doma , kvalita jak nový žádný skrabanec, opravdu profesionální přístup
JN Avatar autora Jan Nebeský | 26.2.2024
Zařízení je skvělé má jen 2 micro oděrky. Stav baterie 100%. Jsem velmi spokojen. Jen jsem k mobilu nedostal jehlu na oddělání krytu na sim kartu a v ochranném sklu zdarma nebyla ani lihoví a ani otírací polštářek. (Poradil jsem si)
SK Avatar autora Sylva Knapková | 26.2.2024
Rozhodně nedoporučuji, nesolidní jednání, neúplné info u popisu produktů!!
TM Avatar autora Tomáš Mana | 25.2.2024
DB Avatar autora Dana Benčáková | 25.2.2024
JM Avatar autora Jana Mecnerová | 24.2.2024
NP Avatar autora Natálie Popovová | 24.2.2024
AL Avatar autora Anna Marie Lukačková | 24.2.2024
Firmy, které neumí čelit kritice a mažou si negativní hodnocení jsou katastrofa! - před rokem vložená moje recenze, opět zde nedohledatelna :) Jedním slovem KATASTROFA! 26.3. (neděle) vytvořena objednávka 27.3. (pondělí) žádost o změnu objednávky přes e-mail i Instagram bez odezvy a telefonní číslo vypnuté 30.3. (čtvrtek) první reakce a to pouze na instagramu s instrukcemi, že mám požadavek zadat e-mailem ???? zároveň ráno reklama na IG od infouencerky jaký poskytuje firma nadstandardní servis že dostala nový telf do 24h, přitom já dostala ubohé 3 zprávy na IG že do konce týdne požadavek zpracují. Telefon stále vypnutý. 3.4. (pondělí) na základě celé špatně řešené situace jsem se rozhodla že mobil koupím jinde, konečně se dalo dovolat na infolinku, kde ale operátor neměl k ničemu přístup a slíbil mi ze do hodiny mi zavolá šéf a situaci se mnou dořeší. Došla mi jen zprava opět na IG s odkazem na formulář odstoupení od smlouvy. Ten jsem vyplnila a cca za 4h mi přišla sms od jabkolevne.cz, že zpracovali objednávku a čekají až balík převezme PPL do přepravy. 4.4. (úterý) volám na infolinku, proč mi posílají balíček když jsem vyplnila odstoupení od smlouvy, opět “uklizení” situace slovy: ,, Za hodinu přijede šéf, zavolá vám a situaci s vámi vyřeší. “ Kupodivu mi zase nikdo nezavolal. Večer dával majitel e-shopu do stories oznámení o novych stránkách a prostor pro kritiku. Napsala jsem mu svůj příběh a odpověď byla pouze - balík od PPL nepřebírejte, jakmile nám přijde zpět, vrátíme vám peníze. Za mě absolutně nezvládnutá situace. 5.4. (Středa) doručování balíku - vysvětlila jsem situaci a nepřevzala. 6.4. (čtvrtek) opět doručování balíku - opět jsem nepřevzala. Teď tu máme Velikonoce, 4 dny volna. Následně těžko říct kolikrát mi ještě PPL zkusí balík doručit, ikdyz jsem jim 2x vysvětlila situaci. Následně nějaký čas potrvá než se balík vrátí na sklad. A při rychlosti řešení objednávek (ikdyz garantují doručení do 2 pracovních dni) počítám že ještě dobrých par dní potrvá než zadaji vracení peněz. Nakonec budu ještě ráda když mi peníze vůbec vrátí. Pokud máte zbytečných 13 tisíc, které rádi zadarmo půjčíte e-shopu, s radosti do toho!
SK Avatar autora Sára Kavalcová | 23.2.2024
Avatar autora Petr Špička | 22.2.2024
Naprosto odporný přístup, reklamace telefonu mi nebyla uznána z důvodu toho že já jsem pustil telefon na zem udajně, absolutně nulová komunikace na všechno musím volat já, po 27 dnech reklama sem nevěděl co s telefonem je. a po 30 dnech telefon stejně nemám doma :-)
Avatar autora Anna Řezníčková | 22.2.2024
Naprosta spokojenost, komunikace, peče super, muzu doporucit!
×