Nastal čas na výměnu vašeho iPhonu? Vsaďte na bezpečný výkup Apple produktů

Hledáte výkup iPhone a jiných Apple produktů? Proč vsadit na ověřený e-shop místo bazarů a váš telefon či jiné zařízení od Applu svěřit nám? Čtěte ☝

Mladý pár s telefonem iPhone

Výkup použitých Apple zařízení vás bez starostí zbaví vašeho stárnoucího iPhonu, hodinek Apple Watch nebo jiných produktů této oblíbené značky, a navíc okamžitě získáte finanční příspěvek na nový přístroj. Jak služba funguje a proč zvolit výkup u nás?

Nastal čas váš iPhone, iMac či jiný Apple produkt vyměnit za novější, aniž byste jej zdlouhavě a bez záruky úspěchu prodávali na internetových bazarech? Přečtěte si, jak funguje náš výkup Apple produktů a jaké výhody přináší.

Výkup Apple zařízení ověřeným e-shopem: V čem spočívají jeho výhody?

Rozhodnete-li se využít služby výkupu u důvěryhodného e-shopu Jabko Levně, získáte následující výhody:

  • nemusíte dlouze hledat kupce po internetových stránkách a bazarech,
  • celý proces probíhá opravdu rychle,
  • vyhnete se trikům, které na vás mohou zkoušet různí podvodníci,
  • v případě návštěvy naší pobočky získáte peníze prakticky ihned.

Celý proces je pro vás díky našemu výkupu mnohem jednodušší. O ceně navíc nemusíte jednat – vždy bude přesně odpovídat stavu a stáří vašeho zařízení.

Jak probíhá výkup iPhone? Máte dvě možnosti

Přineste k nám do Jabko Levně vaše Apple zařízení a jeho prodejem získáte zajímavou sumu. Výkup iPhone a dalších produktů zajišťujeme na pobočce v Praze, kde se prokážete platným dokladem. Odborník následně zkontroluje a zhodnotí stav zařízení. Přibližně během 15 minut získáte nabídku výkupní ceny, která vám může být vyplacena v hotovosti, zaslána na účet nebo ji uplatníte jako slevu na nákup nového zařízení u nás.

Máte-li Prahu daleko, můžete využít možnost výkupu na dálku. Apple zařízení jednoduše zašlete na naši adresu spolu s vyplněným výkupním formulářem. Následně jej prohlédneme a bez zbytečného odkladu vás informujeme o výkupní ceně. Na jejím základě se můžete rozhodnout, zda nabídku akceptujete. Výplata peněz probíhá opět jedním ze tří výše uvedených způsobů stejně jako při osobní návštěvě pobočky.

Použitý iPhone: Jak zjistit přibližnou cenu?

Před samotným výkupem vás určitě bude zajímat orientační cena, kterou můžete získat za své zařízení. Nahlédněte na naši stránku Výkupy, kde se snadno prokliknete na rozmezí výkupních cen celé řady modelů iPhonů. Vykupujeme například iPhone 8, iPhone 11, modely řady SE a mnoho dalších včetně variant Max, Mini i Pro.

Díky výkupu Apple telefonů, počítačů nebo Apple Watch u Jabko Levně dostanete bez velkého čekání tu nejvyšší možnou částku. A za získané peníze si můžete (například u nás) obratem pořídit novější telefon, počítač nebo hodinky.

×