Top příslušenství pro vaše Apple produkty, které prostě musíte mít? Nabízíme pár žhavých tipů!

Powerbanka, bezdrátová sluchátka na iPhone či kryty na iPhone: jaké je to nejlepší příslušenství, které musíte mít k Apple produktům? Dozvíte se zde ☝

Vlastníte iPhone nebo jiný produkt od Applu? Inspirujte se našimi tipy na ty nejlepší vychytávky, které vám dovolí využívat váš iPhone i další zařízení od výrobce s nakousnutým jablíčkem v logu naplno a ještě efektivněji.

Apple vyrábí celou řadu užitečného a praktického příslušenství ke svým zařízením. Ať už se rozhodnete pro to značkové, nebo zvolíte neznačkové alternativy, s příslušenstvím si své Apple zařízení užijete ještě víc. Podívejte se na to nejlepší k vašemu telefonu nebo ke sluchátkám AirPods.

Zaostřeno na iPhone: Rychlonabíječka i bezdrátová nabíječka

Běžná Apple nabíječka podporuje pouze pomalejší způsob nabíjení, jaký dobře znáte. Nechcete-li tak dlouho čekat, pořiďte si speciální rychlonabíječku, kterou využijete u iPhonu 8 a všech novějších modelů. Například rychlonabíječka pro iPhone 11 nabije baterii přibližně za půl hodiny až na polovinu její kapacity. A to už je opravdová rychlost!

Užitečným příslušenstvím je i bezdrátová nabíječka. Na ni jednoduše položíte telefon displejem nahoru a ten se začne ihned nabíjet. Bezdrátové nabíjení standardu Qi zvládá iPhone 8 i všechny následující generace telefonu od výrobce Apple.

Praktické powerbanky a ochranné kryty

Rádi jezdíte na výlety, často cestujete nebo se pohybujete v místech, kde nemůžete použít klasickou nabíječku? Ve vašem cestovním zavazadle by neměla chybět powerbanka pro iPhone. Při jejím výběru se orientujte především podle kapacity powerbanky a typu konektorů, které potřebujete. Zajímat by vás mohly i její rozměry a hmotnost kvůli pohodlné přenositelnosti. S kapacitou powerbanky obvykle roste také její váha.

Ačkoliv telefony od Applu patří díky skvělým materiálům i promyšlené konstrukci mezi ty odolnější, není od věci se podívat i na ochranné kryty na iPhone a posílit tak ochranu vašeho mobilu proti nežádoucím pádům a případným poškozením. Kromě lepší odolnosti navíc krytem jednoduše změníte barvu telefonu. A s tím silikonovým vám už iPhone nevyklouzne z ruky.

AirPods neboli bezdrátová sluchátka na iPhone: pouzdra, obaly a další vychytávky

Máte už v kapse AirPods, ale potřebujete nahradit jedno nefunkční sluchátko? Samostatná AirPods sluchátka bez pouzdra koupíte opravdu snadno a nemusíte tak hned měnit celý set. Rozbilo se vám naopak pouzdro? Není problém pořídit například praktický silikonový obal nebo pouzdro na bezdrátová sluchátka AirPods Pro různých barev i tvarů. Zajímavou variantou je také pouzdro s karabinou, které snadno připevníte třeba k vašemu batohu. 

Už jste si některou z vychytávek vybrali? Bezdrátové nabíječky, rychlonabíječky, pouzdra, powerbanky či doplňky ke sluchátkům AirPods představují užitečné příslušenství, které ještě zlepší váš zážitek se zařízeními Apple.

×