Apple Watch: Tvůj nepostradatelný parťák pro sportovní aktivity i v krizových situacích

Miluješ sport a aktivní životní styl? Ať už se věnuješ běhu, cyklistice, turistice nebo jiným sportům, hodinky Apple Watch se stanou tvým nepostradatelným parťákem, který ti pomůže s monitorováním tvých výkonů i s tvou bezpečností.

Nejen chytré hodinky, ale i bezpečnostní pojistka

Apple Watch nabízí širokou škálu funkcí, které ti pomohou sledovat tvé aktivity a posouvat se ve tvých sportovních cílech. Dokáží měřit srdeční frekvenci, spálené kalorie, ušlou vzdálenost i tempo. Díky nim budeš mít dokonalý přehled o tom, jak se tvé tělo během cvičení chová a jak reaguje na zátěž.

Kromě sledování výkonu ti hodinky Apple Watch pomohou i v případě nouze. Pokud dojde k pádu nebo nehodě, hodinky automaticky detekují tvou situaci a aktivují nouzový SOS signál. Tato funkce ti může zachránit život, zvláště pokud cvičíš sám či sama v odlehlých oblastech.

Nedávno zachránily Apple Watch život cyklistovi, který spadl z kola a upadl do bezvědomí. Hodinky automaticky detekovaly pád a aktivovaly nouzový SOS. Díky tomu se na místo nehody ihned dostavila záchranná služba a cyklista byl včas dopraven do nemocnice[1].

Jaké výhody přináší Apple Watch pro sportovce?

  • Sledování sportovních aktivit: Měření srdeční frekvence, spálených kalorií, ušlé vzdálenosti, tempa a dalších hodnot.
  • Motivace a stanovování cílů: Pomoc s dosažením tvých sportovních cílů, které sis vytyčil.
  • Zdraví a bezpečnost: Detekce pádu a aktivace nouzového SOS. Tuto funkci můžete aktivovat jen při cvičení, nebo ji nechat aktivní stále.
  • Možnost poslechu hudby a podcastů: Bez nutnosti nosit s sebou telefon.
  • Přijímání notifikací a zpráv: Zůstaneš v obraze i během cvičení a nemusíš nikde lovit telefon.
  • Platební funkce: Snadné a rychlé placení v obchodech.

Jak si vybrat ty pravé Apple Watch?

Apple Watch nabízí širokou škálu modelů a řemínků, takže si každý sportovec může vybrat ty, které nejlépe vyhovují jeho potřebám a preferencím. Pokud hledáš nejnovější funkce a nejvyšší výkon, ideální volbou pro tebe budou Apple Watch Series 8. Pokud máš omezený rozpočet, Apple Watch SE ti nabídnou skvělý poměr ceny a výkonu. Ať už se rozhodneš pro jakýkoli model, nezapomeň si vybrat řemínek na Apple Watch, který bude pohodlný a odolný.

Čtěte také, jak spárovat Apple Watch s novým iPhonem. 

3 tipy pro nákup Apple Watch

 

  • Urči si svůj rozpočet, ceny za jednotlivé modely se mohou značně lišit.
  • Zvaž, jaké funkce pro tebe jsou nejdůležitější a podle toho vybírej. Záleží i na tom, jaký sport nejčastěji vykonáváš.
  • Nezapomeň si vybrat řemínek, který pohodlný, ale bude se hodit i k tvému stylu.

 

Apple Watch jsou chytré hodinky, které ti pomohou s monitorováním tvých sportovních aktivit i s tvou bezpečností. V krizových situacích ti chytré hodinky mohou zachránit život. Investuj do svého zdraví a bezpečí a pořiď si Apple Watch!



×