Apple One: Jak funguje spojené předplatné a komu se vyplatí?

Co se skrývá pod pojmem Apple One? Jaké služby a výhody nabízí? A jak si jej můžete naplno užít i na vašich zařízeních? Čtěte více ☝

Žena sledující videa na iPhonu

Kromě iPhonů a jiného hardwaru nabízí Apple i řadu vlastních aplikací a služeb. Některé z nich získáte právě v rámci předplatného Apple One. Pojďte objevit výhody tohoto balíčku, svá zařízení si tak užijete na maximum, a ještě k tomu ušetříte!

Co obsahuje balíček Apple One a na kolik vás vyjde

Apple One v sobě spojuje čtyři oblíbené Apple služby. V rámci jednoho měsíčního předplatného získáte aplikaci Apple Music, televizi Apple TV+, herní centrum Apple Arcade a úložiště iCloud+.

Jeho výhodou je, oproti jednotlivým předplatným, zajímavá finanční úspora. Individuální tarif (v prvním čtvrtletí roku 2023) s 50 GB prostoru v iCloudu pořídíte za 339 Kč měsíčně, čímž za měsíc ušetříte 189 Kč. Rodinný tarif, který můžete sdílet až s 5 dalšími členy domácnosti, stojí 449 Kč a zahrnuje 200 GB místa v iCloudu. Zde ušetříte 227 Kč měsíčně.

Tarify se tedy vyplatí jednotlivcům i rodinám, jejichž členové již některé ze služeb Applu využívají a dosud platili zvlášť za každou z nich. Na své si přijde i každý, kdo by rád vyzkoušel něco nového – v rámci balíčku Apple One levněji!

V neposlední řadě je výhodou Apple One přehledná správa účtu z jednoho místa a také zkušební měsíc zdarma (týká se služeb, které zkoušíte poprvé).

Apple TV, Apple Arcade a další služby

Virtuální úložiště iCloud zná pravděpodobně každý uživatel Apple produktů. Aplikace Apple Music umožňuje streamování a stahování miliónů skladeb, a to vše i offline a samozřejmě bez reklam.

Apple TV+ obsahuje spoustu originálních filmů i seriálů, ke kterým každý měsíc přibývají další nové tituly. Obsah můžete sledovat kdykoliv a kdekoliv, kromě iPhonu také na iPadu, Macu, vaší chytré televizi a dalších zařízeních.

Apple Arcade přináší přes 200 originálních her bez reklam a nákupů v aplikacích. Najdete mezi nimi zajímavé hlavolamy, adventury, sportovní a plošinové hry i nadčasové klasiky. Apple neustále pracuje na vývoji dalších herních novinek, které postupně do databáze doplňuje.

Na jakých zařízeních funguje Apple One a jak jej aktivovat?

Svůj předplacený balíček služeb si užijete na všech iPhonech, iPadech, iPodu touch se systémy iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14 a novějšími; váš Mac musí disponovat systémem macOS Big Sur 11.1 či novějším.

Apple One aktivujete jednoduše: v Nastavení klikněte na své jméno, zvolte položku Předplatná a poté Apple One. Pokud už jste používali některou ze služeb samostatně, její předplatné se automaticky ruší a Apple vám začne účtovat sazbu v rámci Apple One.

S Apple One získáte vy či vaše rodina 4 zajímavé služby od Applu, které vás zabaví v dlouhých chvílích, dovolí vám se ponořit do nejnovější filmové zábavy nebo hudebních hitů a dodají vám dostatek prostoru v úložišti iCloud. To vše za výhodný měsíční tarif.

×